【#小学英语# 导语】阅读是运用语言文字来获取信息、认识世界、发展思维,并获得审美体验与知识的活动。它是从视觉材料中获取信息的过程。视觉材料主要是文字和图片,也包括符号、公式、图表等。以下是®文档大全网整理的《小学生英语课外阅读文章4篇》相关资料,希望帮助到您。

【篇一】小学生英语课外阅读文章3篇
People love parrots for their beautiful and bright colours. They are clever birds. They can learn to talk. They are able to tell if objects are the ‘same’ or ‘different’. There are more than 300 different kinds of parrots.Like other birds, parrots are animals in the wild. They like flying and they like trees. When people buy them from pet shops, parrots have to live in cages. They feel bad there. So if you keep parrots, you’d better give them a big cage. Remember to feed your parrots with good food and give them fresh water to drink. You can feed them with cooked rice and fruits.
Many people think parrots are lovely birds. That is why so many people keep parrots at home and talk with them all the time and make friends with them.
【篇二】小学生英语课外阅读文章3篇
Almost everyone likes to eat apples. Apples grow in nearly every part of the world. The United States produces more apples than any other country except France. The states of Washington and New York grow the most apples. New York is on the east coast and Washington is on the west near Canada.Apples are red, yellow or green. They are very popular in the United States. Many people like to carry apples to work or to school to eat with their lunches. Most American people are often too busy or too tired to cook, so they often have their lunches very simply. Apple juice is also a popular drink and apple pie is the favorite dessert of many Americans.
The state of Washington is proud of its apples. The trees there produce nearly five billion apples every year - one apple for every man, woman and child in the whole world.
【篇三】小学生英语课外阅读文章3篇
Jimmy lives in a country,and he loves playing in the river near his house,But his father gets a job in a big city,and he moves there with his family. Their new house has a garden,but the garden is small,Jimmy isn't happy"Is there a river near here?"He asks his mother on the first morning.His mother answers,"No,there isn't,but there's a nice park near here and there's a good pool in it.Weare going there this afternoon."Jimmy is happy now. After lunch,Jimmy and his mother go to the park.Jimmy wants to walk near the pool,but there's a sign before it.His mother reads it to him,"Warning;This pool is dangerous.367people fell into it."Jimmy looks into the pool carefully,and he says"But I can't see them".【篇四】小学生英语课外阅读文章3篇
Do you know anything about the way of shopping in western countries? People there usually make shopping list first and then they go shopping. Most people like to go to the supermarkets because they can get almost everything in one supermarket. For example,many styles of clothes,food,spots things. And the things in supermarkets are cheaper. When they get into the supermarket,they carry a basket. Then they buy things and put them in the basket. After getting everything they want,they pay the money. Most people go to the supermarket once a week. 小学生英语课外阅读文章4篇.doc正在阅读:
[小学生英语课外阅读100篇]小学生英语课外阅读文章4篇06-26
广东深圳2019年期货从业资格报名入口:中国期货业协会(预约式)08-22
(河南)郑州职业技术学院2018年6月英语六级报名时间及报名条件04-08
2017上半年福建教师资格证小学综合素质真题及答案(Word版)07-05
中秋节话题作文600字,六年级话题作文:中秋节之夜_1200字12-28
[小学六年级上册语文教案人教版全册]小学六年级上册语文教案【三篇】02-14
2017年公务员面试考前试题及答案解析609-25
祝朋友情人节快乐的祝福语02-15
毕业项目开题报告研究方法:项目研究开题报告【三篇】07-10
青铜葵花读后感800字12-21
二年级短篇童话故事(精选10篇)10-18