
1. All __________ is a continuous supply of the basic necessities of life.
A. what is needed B. that is needed
C. for our needs D. thing needed
答案:B
2. Evidence came up__________ specific speech sounds are recognized by babies as young as six months old.
A. which B. what C. that D. when
答案:C
3. The goals __________ he had fought all his life no longer seemed important to him.
A. for that B. for which C. for what D. of them
答案:B
4. Those were the soldiers __________ to save the town.
A. whose responsibility was B. in whom there was a responsibility
C. whose was the responsibility D. from whom the responsibility
答案:A
5. The person __________ you were talking to was an American.
A. who B. whom C. which D. as
答案:B
6. Einstein was one of the greatest men __________ ever lived.
A. who B. that C. whom D. he
答案:B
7.Most of the electronic devise of this kind, __________ manufactured or this purposes, are tightly packed.
A. which is B. as are C. what are D. they are
答案:B
8. Scientists call Newton's idea __________ gravitation reaches throughout the universe the law of universal gravitation.
A. when B. which C. that D. where
答案:C
9. English words are not always spelt__________ .
A. the way they sound B. the way they to sound
C. the way they are sounding D. as they are sounding
答案:A
10. Snowdonia is a seashore city __________ you can enjoy yourselves much by visiting the local scenic spots.
A. why B. which C. where D. so
答案:C
2017年成人学位英语词汇语法模拟试题及答案.doc正在阅读:
2017英语四级阅读高频词汇盘点二07-28
高二年级下学期生物知识点整理06-27
清明节扫墓三年级作文【三篇】10-07
2019年5月重庆市属事业单位考试答案:2019年5月重庆软考成绩什么时候出来11-03
击鼓传花作文400字05-08
2016年湖南中级会计师成绩查询时间:10月25日前05-06
2017正规公司劳务合同范本10-29
荷兰移民项目和移民条件介绍10-14
2023上半年浙江温州职业技术学院选聘工作人员114人公告(4月20日截止报名)04-05
快乐来自于读书作文600字12-28